Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών

Image

Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών είναι μία πολύπλοκη αλλά απαραίτητη διαδικασία για την καθαριότητα και την συντήρηση των χαλιών σας. Δεν αφορά μόνο τον καθαρισμό των χαλιών από τοπικούς λεκέδες και επιφανειακή βρωμιά. Στα χαλιά αναπτύσσονται πολλοί μικροοργανισμοί, όπως τα ακάρεα, οι οποίοι σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες. Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών αποσκοπεί στην εξολόθρευση όλων των μικροοργανισμών που επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού και μειώνουν τη διάρκεια ζωής του χαλιού. Επιπλέον, ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στην τόνωση και διατήρηση των χρωμάτων των χαλιών σας καθώς και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών.

Η εταιρεία Watersprings δραστηριοποιείται στο χώρο του Βιολογικού καθαρισμού χαλιών. Οι εγκαταστάσεις καθαρισμού και αποθήκευσης βρίσκονται στο Γοργογύρι Τρικάλων. Το νερό που χρησιμοποιούμε είναι από τις πηγές του Κόζιακα.

Η βαθειά γνώση του αντικειμένου και η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, μας καθιστούν μια από τις πιό έμπειρες και ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού χαλιών.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Watersprings αναλαμβάνουν καθαρισμούς χαλιών σε όλη την Αθήνα, εξυπηρετώντας γενικότερα όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Ο καθαρισμός των χαλιών πραγματοποιείται σε ειδικές σύγχρονες μηχανές. Το νερό που χρησιμοποιούμε στο πλύσιμο των χαλιών είναι από πηγή, είναι πεντακάθαρο και προσφέρει φρεσκάδα και τέλεια πλύση σε όλους τους τύπους χαλιών.

Όλα τα χαλιά πλένονται σε ειδικές μηχανές ενώ ανάλογα με την ποιότητα του χαλιού γίνονται οι ανάλογες ρυθμίσεις σχετικά με την πίεση και τις στροφές των μηχανών πλύσης.

Οι κουβέρτες, οι φλοκάτες και οι βελέτζες πλένονται σε παραδοσιακές νεροτριβές. Το νερό που χρησιμοποιούμε και στις νεροτριβές είναι, από τις πηγές του Κόζιακα και είναι πεντακάθαρο και είναι ίδιο με το νερό που πίνουμε.
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΑΛΙΩΝ:
  • ΧΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ
  • ΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΤΑ
  • ΧΑΛΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
  • ΧΑΛΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ

Όλα τα χαλιά πλένονται σε ειδικές μηχανές ενώ ανάλογα με την ποιότητα του χαλιού γίνονται οι ανάλογες ρυθμίσεις σχετικά με την πίεση και τις στροφές των μηχανών πλύσης. Ένα από τα σημαντικότερα στάδια για το τέλειο αποτέλεσμα πέρα από το σωστό πλύσιμο είναι το στέγνωμα.

Το στέγνωμα πραγματοποιείτε σε ειδικά στυπτήρια όπου εκεί αφαιρείται το 90% του νερού μετά το πλύσιμο του κάθε χαλιού. Ακολουθούν και άλλες διαδικασίες στεγνώματος από έμπειρους τεχνικούς για την αποφυγή υγρασίας κατά τη διαδικασία της συσκευασίας.

Διεύθυνση

Κεντρικά Γραφεία-Εγκαταστάσεις Φύλαξης
Αμασίου 11, Αθήνα, 111 43

Πηγές-Εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού Χαλιών
Γοργογύρι Τρικάλων, 42100

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +88 (0) 123 456 789

Fax: +88 (0) 987 654 321

Ακολουθήστε μας στα Social media