Ποιοτικός Έλεγχος - Συσκευασία

Ποιοτικός Έλεγχος - Συσκευασία

 

  Όλα τα χαλιά που μεταφέρονται στα ταπητοκαθαριστήρια μας, υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας επιθεωρεί όλα τα χαλιά κατά την παρουσία τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας ώστε, εφόσον διαπιστωθούν τυχόν ψεγάδια ή ατέλειες, να ακολουθήσει η άμεση αποκατάστασή τους.

  Από τη στιγμή που τα χαλιά πλένονται, γυαλίζονται και στεγνώνουν, επιθεωρούνται εκ νέου και, εφόσον είναι απαραίτητο, επιδιορθώνονται τυχόν μικρά ψεγάδια προτού ακολουθήσει η διαδικασία της συσκευασίας και η αποστολή τους στο χώρο σας ή η φύλαξή τους στις εγκαταστάσεις μας εφόσον ζητηθεί από εσάς.

  Τα χαλιά δεν φεύγουν από τα ταπητοκαθαριστήρια μας με κανένα ορατό σημάδι και τα χρώματά τους πρέπει να αστράφτουν. Εφόσον τα χαλιά δεν πληρούν τις προδιαγραφές που εμείς οι ίδιοι θέτουμε στην Watersprings τότε δεν παραδίδονται στους πελάτες.

  Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι ποιοτικοί έλεγχοι και οι επιθεωρήσεις λαμβάνουν χώρα όταν έρθει η ώρα να συσκευαστούν τα χαλιά προτού αποσταλούν στους πελάτες. Η πελατειακή ικανοποίηση βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των προσπαθειών μας.

  Μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα των χαλιών, το προσωπικό μας επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχό τους. Αν υπάρχουν λεκέδες και σημάδια που δεν έχουν απομακρυνθεί κατά το πλύσιμο, τότε χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα υλικά για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφού ολοκληρωθεί ο ποιοτικός έλεγχος, τα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικό μηχάνημα ώστε να απομακρυνθούν και τα τελευταία χνούδια. Κατόπιν ακολουθεί το τελικό φινίρισμα με ειδική βούρτσα, ενέργεια που θέτει τα θεμέλια για τη σωστή συσκευασία των χαλιών. Τέλος, διεξάγεται η ηλεκτρονική καταμέτρηση των διαστάσεων των χαλιών ώστε να συσκευαστούν με ειδικό υλικό νάιλον και να μεταφερθούν στο χώρο της αποθήκευσης, απ’ όπου αποστέλλονται ή παραλαμβάνονται από τους πελάτες.

 

Διεύθυνση

Κεντρικά Γραφεία-Εγκαταστάσεις Φύλαξης
Αμασίου 11, Αθήνα, 111 43

Πηγές-Εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού Χαλιών
Γοργογύρι Τρικάλων, 42100

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 211 411 8411

Fax: 210 25.30.807

Κινητό: 694 4554832, 690 9579893

Ακολουθήστε μας στα Social media