Φύλαξη Χαλιών

Φύλαξη Χαλιών

Image

Στα ταπητοκαθαριστήρια Watersprings αναλαμβάνουμε την αποθήκευση και φύλαξη των χαλιών σας σε απολύτως ασφαλή και υγιή περιβάλλοντα με ειδικά κατασκευασμένα ράφια, ώστε να παραμένουν «αλώβητα» από την υγρασία και άλλους δυνητικούς κινδύνους. Ανάλογα με το βάρος και το βαθμό ευαισθησίας τους, τα χαλιά σας ταξινομούνται στα ράφια προκειμένου να παραμένουν σε άριστη κατάσταση για όσο διάστημα παραμένουν φυλαγμένα.

  Επομένως με την ολοκλήρωση του στεγνώματος των χαλιών, γίνεται η άμεση συσκευασία τους, με νάϋλον αντοχής ειδικού τύπου, το οποίο προστατεύει τα χαλιά από την σκόνη, τα έντομα, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία.

  Τα χαλιά σας φυλάσσονται με υπέρτατη προσοχή και φροντίδα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας. Όταν εκδηλώσετε την επιθυμία να στρώσετε τα χαλιά στο σπίτι σας, αρκεί ένα τηλεφώνημα στις εγκαταστάσεις μας και εμείς φροντίζουμε να τα παραδώσουμε στο κατώφλι του σπιτιού σας στην κατάσταση που τα αποκτήσατε, δηλαδή σαν καινούρια! Όλα τα χαλιά συσκευάζονται με κορυφαίας ποιότητας υλικά συσκευασίας, όπως ειδικό νάιλον που αντέχει στις μετακινήσεις και τους κραδασμούς κάθε είδους.

  Οι μεγάλοι μας αποθηκευτικοί χώροι, οι οποίοι είναι ειδικά προσαρμοσμένοι στις προδιαγραφές των χαλιών σας, εγγυώνται την ασφαλή τους αποθήκευση σε ειδικά ράφια, με ξεχωριστή αρίθμηση με κωδικούς σύμφωνα με τις διαστάσεις και τον τύπο τους. Από εκεί και ύστερα η περιποίηση των χαλιών σας λαμβάνει τέλος καθώς είναι πλέον έτοιμα να παραδοθούν σε εσάς όποτε το επιθυμήσετε.

Ασφάλεια Χαλιών

  Στα ταπητοκαθαριστήρια Watersprings φροντίζουμε για την ασφαλή φύλαξη και προσοχή των χαλιών σας για το χρονικό διάστημα που εσείς δεν θα τα χρησιμοποιείτε και δεν θα έχετε το διαθέσιμο χώρο για την αποθήκευσή τους.

  Τα χαλιά φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες, οι συνθήκες της οποίας ελέγχονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από υπολογιστή. Κάθε χαλί διαθέτει μοναδικό κωδικό, ο οποίος καταχωρείται στο μηχανογραφημένο σύστημα, οπότε γνωρίζουμε κάθε ώρα και στιγμή που είναι τοποθετημένα τα χαλιά σας. Η φύλαξη των χαλιών σας πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον όπου επικρατεί η ιδανική θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τίναγμα & Φύλαξη Ταπήτων

  Σε χαλιά καθαρά ή που χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα και απλά θα θέλατε να τα φυλάξετε με ασφάλεια, σας δίνουμε τη δυνατότητα του τινάγματος και φύλαξης.

  Τα χαλιά σας θα απαλλαχθούν από τη σκόνη και τα στερεά κατάλοιπα και θα φυλαχτούν τους θερινούς μήνες, συσκευασμένα σε νάυλον θήκες, μέχρι να τα χρειαστείτε.

Διεύθυνση

Κεντρικά Γραφεία-Εγκαταστάσεις Φύλαξης
Αμασίου 11, Αθήνα, 111 43

Πηγές-Εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού Χαλιών
Γοργογύρι Τρικάλων, 42100

Στοιχεία επικοινωνίας

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +88 (0) 123 456 789

Fax: +88 (0) 987 654 321

Ακολουθήστε μας στα Social media