Βιολογικός καθαρισμός Παπλωμάτων

Το πλύσιμο του παπλώματος βοηθά να παραταθεί η διάρκεια ζωής του. Κάποια στιγμή, τα πούπουλα και τα φτερά θα κολλήσουν μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να κάνει το πάπλωμα να φαίνεται λεπτότερο και να μειώσει την ισχύ πλήρωσης. Μπορείτε να διατηρήσετε την ισχύ πλήρωσης του παπλώματος πλένοντάς το τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο και, κατά προτίμηση, δύο φορές, αλλά το πολύ τέσσερις φορές τον χρόνο. Το υπερβολικά συχνό πλύσιμο του παπλώματος μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογική φθορά. Ο λόγος για τον οποίο τα παπλώματα πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο στους 60 βαθμούς Κελσίου, είναι ότι οι ζωντανοί οργανισμοί, όπως τα ακάρεα σκόνης, δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αυτή τη θερμοκρασία.

Τα παπλώματα καθαρίζονται ένα-ένα σε μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Στα παπλώματα επιμένουμε στο πλύσιμο με νερό και μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις καταλήγουμε σε στεγνό καθάρισμα. Όλα τα παπλώματα παραδίδονται ξεχωριστά σε νάιλον με συμπαγή συσκευασία.

Όλη αυτή τη διαδικασία πλυσίματος και καθαρισμού, την εκτελούμε με υπευθυνότητα, αφοσίωση, επαγγελματισμό και πάνω από όλα με τιμές καθαρά προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.